На Львівщині НАБУ здійснює обшуки в управлінні поліції

Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі фейсбук громадський активіст, керівник ГФ “Рабів до раю не пускають”,  Іван Спринський

Цитуємо дослівно: “#НАБУпроводитьОбшукиВуправлінніПоліції! З власних джерел. «Саме зараз працівники НАБУ проводять обшуки в кабінетах Ільчишина Володимира Дмитровича, заст.нач ГУНП, курує кадри і матеріальне забезпеченні був призначений Віконським близько двох місяців тому та у Польового Петра Олександровича, нач.упр. матер.техн.забезпечення, призначений Віконським три тижні тому. Черговий удар головою в «бетон» Василя Віконського». P.S. Василю, тобі нащо Аваков видав дві «станції»? Нічого в тебе не виходить ні вчиняти репресії, щодо активістів, ні «економікою» займатись. Начальник ГУНП, то не твоє, змирись, бери свого «генерала» у грудні і забирайся геть з області. Ти виявився неефективним навіть як «пес системи». Як говорила моя бабця – «нівчому»!”

Варто відзначити, що призначений новою владою на посаду керівника Львівської поліції Василь Віконський , встиг відмітитись невдалим силовим розгоном громади і активістів в місті Соснівка, під час блокування ними вагонів з російським вугіллям. Внаслідок дій поліціянтів один мешканець Соснівки – помер.

Також Віконський фігурує в численних скандалах щодо сумнівного походження своїх статків та незрозумілих економічних і кадрових рішень на посаді очільника обласної поліції.

Джерело

Залишити відповідь