Колектив 5-го ААС вибачився за поведінку судді, який обматюкав поліцейських

Колектив П’ятого апеляційного адміністративного суду назвав поведінку судді Дмитра Запорожана, який обматюкав патрульних в Одесі, неприйнятною та недопустимою та приніс вибачення представникам правоохоронних органів.

Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті П’ятого апеляційного адміністративного суду:

«Щодо поширеного в мережі Інтернет та ЗМІ відеозапису за участю судді П’ятого апеляційного адміністративного суду Запорожана Д.В., повідомляємо наступне.

▪️15 серпня 2019 року відбулася нарада суддів П’ятого апеляційного адміністративного суду, на якій обговорювалось вищезазначене питання.

▪️Колектив П’ятого апеляційного адміністративного суду вважає неприйнятною та недопустимою поведінку судді Запорожана Д.В. щодо нецензурних висловлень на адресу працівників Національної поліції України та приносить вибачення представникам правоохоронних органів.

▪️При цьому, судді П’ятого апеляційного адміністративного суду утримуються від надання оцінки ходу розгляду конкретної судової справи, яка стосується ДТП, що мало місце 25 січня 2019 року.».

Нагадаємо, суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Дмитро Запорожан пр спілкуванні з патрульними поліцейськими, які приїхали скласти на суддю протокол за ДТП, яку він скоїв на Mercedes ML250 та спокійно залишив місце події, обматюкав патрульних:

«- Дмитрий Валерьевич, а разрешите с Вами спокойно пообщаться?
– На*уй пошли. Не хочу я с вами, бл*ть, общаться!
– Есть определенные меры, которые надо предпринимать после того, как было…
-Предпринимайте! На*ер, без меня!
– Как вы себе позволяете общаться с сотрудниками полиции ?
– Могу себе позволить
– Вы что – царь и Бог ?
– Да, я царь, Бог. Для вас я царь и Бог!»

Ред.: «На*уй пошли. Не хочу я с вами, бл*ть, общаться!»–ось так розмовляє суддя Одеського апеляційного адміністративного суду Дмитро Запорожан з патрульними поліцейськими, які приїхали скласти на суддю протокол за #ДТП, яку він скоїв на Mercedes ML250 та спокійно залишив місце події.«- Дмитрий Валерьевич, а разрешите с Вами спокойно пообщаться?- На*уй пошли. Не хочу я с вами, бл*ть, общаться!- Есть определенные меры, которые надо предпринимать после того, как было…-Предпринимайте! На*ер, без меня!- Как вы себе позволяете общаться с сотрудниками полиции ?- Могу себе позволить- Вы что – царь и Бог ?- Да, я царь, Бог. Для вас я царь и Бог!»Слід зазаначити, що 28 вересня 2018 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України визнала суддю Дмитро Валерійовича Запорожана доброчесним та таким, що відповідає посаді судді.Детальніше читайте на PoliceControl👉: https://policecontrol.info//novini/nauj-poshly-ne-hochu-ya-s-vamyblt-obshhatsya-odeskyj-suddya-zaporozhan-skoyiv-dtp-ta-zalyshyv-mistse-prygody/Відео ДТП за участі Одеського судді та усі подробиці: «Общественный прибой»#патрульна_поліція #Одеса #Зашквар

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 13. August 2019

Слід зазначити, що 28 вересня 2018 року Вища кваліфікаційна комісія суддів України визнала суддю Дмитро Валерійовича Запорожана доброчесним та таким, що відповідає посаді судді.

Залишити відповідь