Харківські патрульні разом з евакуаторником вкрали припарковане авто, супроводили його службовим авто та продали за 700$ (Відео)

У квітні 2020 року два харківських патрульних вирішили заволодіти автомобілем «Volkswagen Passat TDI», який було припарковано біля одного з будинків у Слобідському районі м. Харкова. Аби заволодіти автівкою, поліціянти звернулися за допомогою до свого знайомого евакуаторника.

«Цей чоловік завантажив «Volkswagen Passat TDI» на евакуатор та у супроводі службового автомобіля «Toyota Prius», в якому знаходилися вказані поліціянти, відвіз легкову автівку до смт. Солоницівка Харківської області. Там він продав «Volkswagen Passat TDI» знайомому за 700 доларів США. Частину виручених грошей, а саме 4 тис. грн, чоловік віддав поліцейським.»,– повідомляє пресслужба прокуратури області.

Старшому лейтенанту та лейтенанту Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб) та ще одному чоловіку за цим же фактом.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Залишити відповідь