Експравоохоронець допомогав збувати наркотики у Харкові

У Харківській області викрили групу наркодилерів, до якої входив колишній співробітник поліції. Зловмисники продавали психотропну речовину PVP.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Наркотики продавали на території Харкова та Ізюма, організував незаконний бізнес 34-річний харків’янин. Його спільниками стали раніше судимі за наркотичні злочини особи та колишній правоохоронець.

Оголошення для клієнтів дилери розміщували на одному з телеграм-каналів, розповсюджували синтетичну психотропну речовину – PVP-сіль – шляхом закладок, оплату отримували готівкою при зустрічі або на банківську картку.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Поліцейські провели майже 20 обшуків у фігурантів справи, вилучили марихуану, опій ацетильований, PVP-солі, півтора кілограма макової соломи, ампули з димедролом, метадон, пакети з насінням конопель. Також вилучили зброю, спецзасоби, банківські картки та готівку, автомобілі.

Готується вручення підозри організатору та двом його спільникам – 33-річному чоловікові та 41-річній жінці. Вони затримані. До суду направили клопотання про обрання запобіжного заходу.

Залишити відповідь