З’явилось ВІДЕО як наркобарон Сільвер втік від СБУ під час екстрадиції

Відео з камери cпостереження в аеропорту «Бориспіль» розмістили у мережі, – повідомляє Police Control Ukraine.

На відео видно як наркобарон Амос Дов Сільвер, якого мали екстрадувати до Ізраїлю,  без наручників у зоні контролю та тікає від працівників СБУ, поки ті дуже повільно збирають свої речі.

Ред.: Втеча наркобарона Сільвера від #СБУ 😂З‘явилось відео з камери аеропорту, на якому видно як наркобарон Амос Дов Сільвер, якого екстрадували до Ізраїлю, без наручників у зоні контролю та тікає від СБУшників, поки ті дуже повільно збирають свої речі.Що думаєте стосовно дій правоохоронців?Чи спеціально дали можливість втекти наркобарону?

Gepostet von Police Control Ukraine am Sonntag, 18. August 2019

Працівники СБУ майже ігнорують Амоса Дов Сільвера, поки працівники САБ (Служба авіаційної безпеки) ретельно перевіряють їх речі, і схоже , що працівник САБ не пускає працівника СБУ до аеропорту через зброю. Інший працівник СБУ дуже повільно збирає свої речі, нібито не помічаючи боса наркокортелю “Telegrass”.

В той же час працівники САБ в аеропорту зовсім не звертають уваги на чоловіка, який біжить без речей.

Як повідомляє «Страна»: «Сотрудники службы и сопровождали его в аэропорту. Они так и не дошли до паспортного контроля. На фаст-треке (проверка багажа) у одного из сотрудников СБУ нашли нож в ручной клади. Он начал ссориться с пограничниками, доказывая, что имеет право на то, чтобы перевозить такие вещи, и в суматохе наркобарон, с которого, для прохождения металлодетектора сняли наручники и электронный браслет, просто развернулся и убежал. И они не смогли его догнать”, – рассказал источник “Страны”.».

Після втечі наркобарона, в СБУ повідомили, що затримали трьох співробітників СБУ, які підозрюються у допомозі втечі Сільвера з аеропорту «Бориспіль» під час екстрадиціїних заходів.

Слід зазначити, що згідно наказу № 199 «Про затвердження Інструкції про порядок перевезення зброї та боєприпасів пасажирськими рейсами авіаційного транспорту» є порядок перевезення пасажирів зі зброєю в салоні
повітряного судна :

  • 4.7.1. Уповноважені співробітники правоохоронних органів у
  • передбачених законодавством України випадках мають право
  • перебувати під час польоту на борту ПС озброєними табельною
  • вогнепальною зброєю у разі виконання ними спеціальних заходів
  • щодо: охорони вищих посадових осіб держави, забезпечення безпеки
  • учасників кримінального судочинства, працівників суду,
  • правоохоронних органів та їх близьких родичів, супроводження
  • фельдпошти та спецвантажів, конвоювання арештованих.
  • 4.7.2. Особи, указані у п. 5.1. повинні мати спеціальний дозвіл, який подається до САБ аеропорту під час реєстрування авіаквитків. Вони попереджаються співробітниками САБ про неприпустимість будь-яких дій із застосуванням зброї на борту без погодження з командиром ПС. Екіпаж інформується про перебування на борту озброєних пасажирів, а в польотних документах робиться відповідний запис.

Нагадаємо, сьогодні наркобарона Амоса Дов Сільвера врешті екстрадували до Ізраїлю.


Залишити відповідь