Звільнили начальника відділу поліції, якому на нараді очільник слідства Харківської області ставив «плани» для відділу

13 травня особовому складу Слобідського відділу поліції було представлено нового начальника – підполковника поліції Юрія Попельнюка. До цього він обіймав посаду керівника Сахновщинського відділу поліції. А з цієї посади було звільнено Торопова Сергія Михайловича.

Вочевидь, Сергій Торопов був звільнений після скандалу з відео з селекторної наради, де Чиж Сергій Анатолійович – начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області пред’являв притензії з приводу відсутності закритих кримінальних проваджень та кількості переданих справ суду начальнику Слобідського відділу поліції ГУНП в Харківській поліції Торопову Сергію Михайловичу. Це так звані «плани» по кількості закритих або переданих до суду кримінальних проваджень, а відповідно й завершенню досудових розслідувань. ГУНП в Харківській області розпочало службове розслідування через оприлюднення відео з селекторної наради.

У відомстві тоді зазначили, що факт потрапляння до мережі Інтернет матеріалів службової оперативної наради керівництва ГУНП в Харківській області задокументовано, обставини цієї події встановлюються в рамках службового розслідування. Винні особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Судячи з відео завищені «плани» вже набридли начальнику відділу поліції: 

Ч.: Сергій Михайлович, в мене є інформація, що немає у вас достатньої кількості кримінальних проваджень для закінчення їх…(нерозбірливо);

Т.: Да проваджень у нас полно! У нас просто Вы ставите каждый месяц завышенные планы, на которые не заточены ни службы, ни прокуратура, ни суд.

Ч.:А в чому повышенный план?

Т.: Ну 40 дел это не райотдел, не может же райотдел постоянно в критическом напряжении работать, это завышенный план по сравнению с другими райотделами в нашей категории.

Ч.:Та нет, Ви сильно помиляєтесь.

Т.: Це Ви помиляєтесь.

Ч.: (нерозбірливо) … І Ви ведіть себе нормально.

Т.: Та я нормально себя веду, я Вам просто уже объснял…

Ред.: Звісно нам все здалося, «планів» немає🤷‍♀️ Поліція розпочала службове розслідування через оприлюднення відео з очільником слідства Харківської області,на якому він ставить «плани» для відділів поліціїНаш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraineДетальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.info//novini/politsiya-rozpochala-sluzhbove-rozsliduvannya-cherez-oprylyudnennya-video-z-ochilnykom-slidstva-harkivskoyi-oblastina-yakomu-vin-stavyt-plany-dlya-viddiliv-politsiyi/#поліція #Харків

Gepostet von Police Control Ukraine am Mittwoch, 29. April 2020

Нагадаємо, за інформацією джерел Police Control Ukraine, Сергій Чиж, він же заступник начальника ГУНП в Харківській області, використовує свою посаду для особистого збагачення і кришування нелегального бізнесу, бере хабарі за закриття справ або тривале «розслідування» справ. Ще з часів роботи в Полтавській області він «приютил» свого зама по економіці Олега Максимовича, який благополучно приїхав працювати до Харкова і вже в новому місті Чиж і Максимович очолюють корупцію і різне кришування.

Вочевидь Чиж не справляється зі своєю роботю, бо наразі вкрай низькі результати слідчого управління Харківської області. Раніше невстановлені особи навіть надавали стусанів Сергію Чижу.

І тільки у квітні у Харкові побили начальника управління карного розшуку та начальника відділу розшуку по тяжким злочинам.

Потім у Харкові спалили авто поліцейського – підлеглого побитого очільника карного розшуку, який під час крадіжки отримав відкупні від автокрадіїв.

Також у Харків повернулись суворі 90-ті: серед білого дня здійснюються рейдерські захвати приміщень у самісенькому центрі міста.

Залишити відповідь