Житель Ковельщини за побиття поліцейського більше року проведе «за гратами»

Суд оголосив вирок мешканцю селища Голоби, який вдарив працівника поліції.

Пізно ввечері наряд патрульної поліції отримав повідомлення про бійку в селищі Голоби. Коли поліцейські приїхали на місце пригоди, там вже були працівники «швидкої», які надавали першу медичну допомогу мачусі молодика, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, вчинив словесну перепалку з правоохоронцями, висловлюючись на їх адресу нецензурною лайкою.

Один з патрульних попередив п’яного чоловіка, щоб він, нарешті, вгамувався, а то його «заспокоять» спецзасобами. Почувши це, дебошир підійшов до поліцейського і вдарив його кулаком в підборіддя. Неадекватного відразу скрутили, вдягнули наручники та відвезли до відділу поліції. Проти нього було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України.

Суд врахував, що обвинувачений перебував у стані алкогольного сп’яніння (це обтяжує покарання), а також те, що він раніше неодноразово судимий, останній раз – 6 листопада 2018 року за ч. 2 ст. 185 КК України до покарання у виді позбавлення волі на 1 рік з випробувальним річним терміном.

Цього разу за сукупністю вироків Ковельський міськрайонний суд відправив мешканця Голоб у місця позбавлення волі на 1 рік 3 місяці. Щоправда, остаточне слово у цій справі має сказати Волинський апеляційний суд.

Джерело

Залишити відповідь