Жорстке затримання поліцейськими водія в Кіровоградській області

Про затримання водія поліцейськими м. Новомиргорода із застосуванням зброї, вибиванням скла в автомобілі та витягуванням водія із авто, повідомили на сторінці Кропивницький Дорожній Контроль.

«У Новомиргородському районі працівники поліції погналися за водієм, який на їхню думку на дорозі не включив поворотник об’їжджаючи яму. Зупинили, вимагали пред’явити документи для складання постанови.
Докази, як зазвичай по всій класиці жанру показати відмовилися, нібито пройдіть ви до нас в авто подивіться. Під будь-яким надуманим приводом хотіли що б водій вийшов. Навіть придумали обшук автомобіля організувати. Для цього викликали ще двох понятих, які як виявилося два співробітника поліції в цивільному, дістали незрозуміло за що табельну зброю і вибили скло, дістали і затримали водія. Обличчя і руки всі були в крові.», – повідомили активісти.

Відео затримання водія

Також активісти зазначають, що на водія склали лише постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки та протокол за злісну непокору працівникові поліції:

«А найголовніше, склали ст.126 (не пред’явлення документів) і ст. 185 (злісна непокора працівнику поліції). Але ж могли за фактом і застрелити, зброю було вже готове. ось така у нас виходить робота поліції. Це вже не нові піхотинці патрульної поліції, це старі переатестованих працівників міліції.».

Залишити відповідь