Затримано підозрюваних у вбивстві слідчого СБУ в Києві

Близько 19-ої години 15 липня 2020 року співробітники силових структур затримали двох чоловіків, яких підозрюють у причетності до вбивства полковника СБУ Романа Закладного. У них вилучено банківські картки загиблого слідчого, а також інші речі, зокрема сумку.

Про це повідомляє Deтектив.info з посиланням на власне джерело.

Слідство розглядає у якості пріоритетної версії майновий характер здійснення злочину. Мовляв, вночі парочка переселенців побачила нетверезого Закладного, та поклала око на його речі. Коли ж зловмисники здійснювали напад та вдарили полковника по голові, то не розрахували силу удару.

Нагадаємо, у Києві 15 липня виявлено труп старшого слідчого з особливо важливих справ 2 відділу 1 управління попереднього розслідування ГСУ СБУ Романа Закладного.

Тіло чоловіка виявили у столиці по вулиці Йорданській близько 2-ї години ночі. Поліція прибула на виклик та виявила чоловічий труп з ознаками насильницької смерті. Попереднім оглядом виявлені сліди крові біля правого вуха. У нього були вивернуті кишені брюк, зняте взуття. За попередніми результатами експертизи, смерть полковника СБУ настала внаслідок удару по голові тупим предметом.

Залишити відповідь