Заст. прокурора Харківщини Муратов очолить прокуратуру Полтавської області

Заступник прокурора Харківської області Станіслав Муратов у найближчий час буде призначен на посаду прокурора Полтавської області.

Про це Police Control Ukraine повідомило проінформоване джерело в прокуратурі області.

На посаду заступника прокурора Харківської області Муратов був призначений у квітні цього року. За інформацією джерела, дане призначення відбулося в «обхід» прокурора області Олександра Фільчакова. А все через те, що у Муратова є кум — Євген Устименко, який є радником Генерального прокурора України Ірини Венедиктової.

Коли восени призначили прокурора Харківщини, Муратов очолив відділ «тяжких» (відділ нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні). До цього працював у цьому відділі прокурором.

У грудні 2017 року біля будівлі обласної прокуратури невідомі підпалили автомобіль «Lexus LX 570», на якому їздив Муратов.

Дружина Муратова – Світлана Муратова працює суддею в Київському районному суді м. Харкова. Відома тим, що свого часу розглядала справу смертельної ДТП за участі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Залишити відповідь