З‘явилося відео моменту ДТП з патрульними у Полтаві

На відео видно, як патрульні пролітають з великою швидкістю перехрестя, ймовірно на червоне світло світлофора.

Чергова ДТП з патрульними у Полтаві з постраждалими29 квітня в Полтаві, на перехресті вулиць Сінна та Пушкіна сталася…

Gepostet von Police Control Ukraine am Dienstag, 30. April 2019

Згідно п. 3.1 ПДР України «Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. »

Також, станом на 29.04.2019 року у патрульної поліцї не має відповідних дозволів, виданих уповноваженим органом МВС на встановлення на транспортних засобах проблискових маячків та (або) спеціальних звукових сигнальних пристроїв. Тобто наразі патрульна поліція незаконно використовує спеціальні пристрої на службових транспортних засобах.

Нагадаємо, 29 квітня в Полтаві, на перехресті вулиць Сінна та Пушкіна сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції.

За попередньою інформацією, екіпаж патрульних з увімкненими спеціальними звуковими сигналами, а також з увімкненими проблисковими маячками рухався на виклик про скоєння злочину.

Травмовано двох поліцейських і пасажирів “Daewoo Lanos” – дитину і жінку. Їх госпіталізували до лікарні. Водій легковика не постраждав.

В результаті ДТП автомобілі учасників отримали механічні пошкодження.

Обставини події встановлюють слідчі.

Залишити відповідь