З’явилося відео конфлікту чиновника Верховної Ради та львівських патрульних

Голові ГО “Варта1” Ігорю Зінкевичу з анонімного акаунту у соцмережі надіслали відео конфлікту між патрульними і головою секретаріату Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Юрієм Сорочиком, який стався 26.01.2019 року на кільцевій дорозі.

Досі не відомо, що там відбулося, однак кримінальну справу проти чиновника Верховної Ради, який, як писали ЗМІ ображав і вдарив поліцейського, спочатку відкрили, а згодом закрили.

Натомість ДБР розпочало кримінальне провадження проти патрульних. Відео з нагрудних камер поліцейських так і не було оприлюднено. Проте частина відео, яке демонструє поведінку обох сторін, все ж з’явилася.

Скинули мені відео анонімно ( анонімного акаунта скинули в приват. ) це до історії яка сталася 26.01.2019 року на львівській кільцевій дорозі відбувся ( http://forpost.lviv.ua/novyny/17864-poblyzu-lvova-sluzhbovets-verkhovnoi-rady-pobyv-patrulnoho-politseiskoho ) конфлікт між патрульними і головою секретаріату Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Юрієм Сорочиком. Що відбувалося там – досі не відомо: кримінальну справу проти чиновника Верховної Ради (який, як писали тоді, ображав і, навіть, вдарив поліцейського) спочатку відкрили, а згодом закрили. Натомість ДБР порушило кримінал проти патрульних. Відео з нагрудних камер поліцейських так і не було оприлюднено. Проте частина відео, яке демонструє поведінку обох сторін, все ж з’явилося.І де тут закон ? Де справедливість ?

Gepostet von Igor Zinkevych am Sonntag, 30. Juni 2019

Нагадаємо, 26 січня, близько 22:00 на кільцевій дорозі між Рудно і Рясною Руською патрульні зупинили автомобіль BMW X5, бо він рухався без увімкнених фар ближнього світла.

За кермом була жінка (ймовірно донька чиновника), а у салоні знаходився її батько. 

За інформацією джерела, пасажир почав агресивно себе поводити, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із низ кулаком в обличчя.Зясувалося, що агресивний пасажир Юрій Сорочик є керівником секретаріату Комітету Верховноі Ради України з питань запобігання і протидії корупції. Держслужбовця затримали і завезли у Шевченківський відділ поліці. 

Патрульний із підозрою на черепно-мозкову травму звернувся до лікарів. Держслужбовець теж відвідував травмпункт із забоями. Він стверджував, що його побили поліцейські.

На водійку таки склали протокол про адмінпорушення.

Джерело

Залишити відповідь