З’явилось відео як поліцейський збиває 10-річного хлопчика саме на «зебрі» у Конотопі

7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика на пішохідному переході.

Ред.: З’явилось відео як поліцейський збиває 10-річного хлопчика на «зебрі» у Конотопі Нагадаємо, 7 червня, близько 18:30 на вулиці Успенсько-Троїцькій, біля спортивного магазину, автомобіль місцевого відділення поліції збив 10-річного хлопчика.Інспектору сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. Вчора його затримали в порядку ст. 208 КПК України.За останніми даними стан 10-річного хлопчика стабільний. Йому зробили операцію та видалили селезінку.Мер Конотопа Артем Семеніхін розповів, що у хлопчика забій живота, забій грудної клітини і та дуже важка травма голови.Наразі працівники ДБР зʼясовують усі обставини та причини ДТП .#policecontrolukraine #police #policeukraine #поліція #поліціявдії #поліціяукраїни #патрульна_поліція #Конотоп #ДТП #безкарність #ДБР

Gepostet von Police Control Ukraine am Samstag, 8. Juni 2019

Інспектору сектору реагування патрульної поліції м. Конотоп оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. Вчора його затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Під час брифінгу поліції начальник ГУНП Сумської області Микола Лушпієнко наголосив:

«Працівник поліції, за участі якого сталася аварія, буде відповідати за законом. Родині потерпілого хлопчика надаємо всю необхідну допомогу».

«Відразу було організовано огляд місця ДТП, опрацьовувались записи камер відеоспостереження, розташованих на приватних об’єктах, – розповів журналістам Микола Лушпієнко.

Згідно зібраних попередніх даних, зіткнення дитини з автівкою сталося поза межами пішохідного переходу. Однак ми встановили ще одну камеру, яка чітко показала, що подія сталася саме на «зебрі»». І про це інформували ЗМІ додатково».


За словами керівника поліції області, нині дитина після операції знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. На допомогу місцевим медикам за дорученням Міністра внутрішніх справ вертольотом прибули київські спеціалісти – реаніматологи та хірурги. Родині хлопчика надається вся необхідна допомога.

Микола Лушпієнко також проінформував присутніх про хід службового розслідування, котре він ініціював відразу після аварії, в рамках якого відсторонив від виконання службових обов’язків недавно призначеного керівника Конотопського відділу поліції.

Нині службове розслідування, яке проводилось об’єктивно, неупереджено та в максимально стислі строки, знаходиться на стадії завершення.

Завтра водію-поліцейському в рамках відкритого за фактом ДТП кримінального провадження буде обрано міру запобіжного заходу одним з полтавських судів.

Залишити відповідь