Викрадене у киянина авто знайшли в Харкові – на ньому катаються поліцейські (відео)

Співробітник поліції заявив потерпілому, що позичив машину у знайомого, а телефонний номер знайомого втратив.

Киянин Максим Шкварко власними силами зміг знайти свою автівку Mazda 6, яку у нього викрали ще в червні, однак повернути її собі поки не може. На його машині катається харківський поліцейський.

Як йдеться у сюжеті ТСН, серед ночі 30 червня Шкварко вийшов покурити на балкон, аж раптом на стоянці замість своєї машини побачив порожнє місце. За лічені хвилини поліція уже була на місці. Після оформлення крадіжки власник кинувся на пошуки самостійно. Він зосередився на районі Броварів, адже саме там востаннє камери зафіксували авто. Втім, все було марно.

Тоді потерпілий залучив до пошуків усіх друзів та знайомих правоохоронців і розмістив оголошення про пошук авто у соцмережах.

Через місяць йому написали у Facebook, що машину начебто побачили у групі, де продаються перебиті авто. Максим одразу зв’язався з продавцем і представився покупцем, попросивши більше фото.

Світлини у різних ракурсах допомогли чоловіку впевнитись – це його машина. Він домовляється купити своє ж авто за 6,5 тисяч доларів, але продавці просто зникають. З цією інформацією він пішов до свого слідчого, однак це не допомогло.

Максим уважно дослідив отримані фото і встановив номер краденого авто – він свідчив про те, що автівку вивезли в Харків. Друзі потерпілого допомогли відшукати і будинок, помічений на світлинах продавця.

Скоро машину з тими самими номерами знову помітили в Харкові. Однак тоді друг чоловіка робить помилку – підходить з розмовою до водія, і машина зникає. Максим зміг дістати відео, як машину вивозили.

З’ясувалось, що на його авто катаються два брати, які працюють в поліції. Потерпілий особисто звернувся до поліцейських і затребував віддати йому його «Мазду». Проте правоохоронець заявив, що позичив машину у знайомого, а телефонний номер знайомого втратив.  

Наразі відомо, що службове розслідування щодо поліцейського з краденим авто все ж розпочали.

Джерело

Залишити відповідь