Вибух гранати в автомобілі у Харкові: поранений у тяжкому стані, йому ампутували кінцівки

Як нам повідомило джерело в правоохоронних органах, була сімейна сварка. Водій Toyota, працюючи таксистом, приїхав на виклик на цю адресу. Ймовірно чоловік, який кинув гранату був учасником сімейної сварки.

В автомобілі Toyota у Новобаварському районі Харкова вибухнула граната. За даними слідства, снаряд в машину кинув 33-річний чоловік. Пораненому внаслідок вибуху 45-річному водію ампутували обидві ноги.

Вибух на вулиці Старо-Григорівській стався 28 квітня близько 16:46, інформує сьогодні відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області.

«Правоохоронці встановили, що невідомий кинув гранату через вікно в автомобіль Toyota. Від вибуху постраждав 45-річний водій автівки, мешканець міста Зміїв Харківської області. Останній в тяжкому неконтактному стані доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги», — йдеться у повідомленні поліції.  

Як повідомили у прес-службі Харківської міськради, пораненому ампутували дві ноги, у тяжкому стані він перебуває в реанімації. За попередньою непідтвердженою інформацією, постраждалий — таксист. 

За підозрою у замаху на вбивство (ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) поліція затримала 33-річного чоловіка. Як уточнили у відділі комунікації поліції Харківщини, це непрацюючий мешканець Харкова, раніше не судимий. За версією слідства, він скоїв злочин з хуліганських мотивів (за попередньою інформацією, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння). Звідки у нього граната, не повідомляється. 

Замах на вбивство передбачає покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. 

Залишити відповідь