Владислав Бухарєв призначий першим заступником голови СБУ та начальником відділу «К»

У четвер, 12 вересня, президент Володимир Зеленський призначив Владислава Бухареває першим заступником глави Служби безпеки України.

Про це йдеться в указі президента.

Разом з тим, Бухарєв став начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Раніше Українські Новини писали про те, хто такий Бухарєв. Бухарєв пояснював свою медаль ФСБ РФ тим, що отримав її за “участь у проведенні міжнародної операції щодо запобігання перекидання великої партії наркотиків з країн Латинської Америки в Європу”.

Згідно з декларацією, Бухарєв з 1987 року працював у державному секторі і в минулому році заробив 395 тисяч гривень. Його дружина декларувала тільки заробітну плату зі столичної Слов’янської гімназії в 91 тисячу на рік. При цьому сім’я володіє будинком на 701 квадратний метр і кількома ділянками сумарно на 3 тисячі квадратних метрів у Київській області. Подружжя мають елітні годинники, 409 тисяч доларів і 88 тисяч євро. Дружина має нерухомість в окупованому Криму: квартиру, паркомісце і ділянку. Також у минулому році Бухарєв зробив дочці-студентці подарунок на 15,5 млн грн – ймовірно, мова йде про столичну квартиру на 219 кв. м, власницею якої стала дівчина.

Також указом №683 Президент призначив Олександра Руснака начальником департаменту контррозвідки СБУ.

Залишити відповідь