Вінницька підприємниця наремонтувала прокурорам авто на 700 тисяч грн

За два останніх роки Вінницька обласна прокуратура перераховувала підприємиці Тетяні Щередіній майже 700 тисяч гривень. За ці кошти можна купити новенький Мітцубісі аутлендер. Кошти перераховувались дрібними сумами без оголошення тендера. Відносини між ФОПом та прокуратурою протягом двох років були ексклюзивними: жодна бюджетна організація, крім прокуратури, коштів підприємиці, яка зареєструвалась як ФОП у кінці 2017 року, не перераховувала.

Вінницька обласна прокуратура протягом 2 останніх років не оголошує тендера на технічне обслуговування службового автомобіля та закупувлю запчастин. Натомість, щомісяця украдає прямі угоди з ФОП Щередіною Тетяною Миколаївною, яка зареєстрована як приватний підприємець у грудні 2016 року. Договори укладається тільки з однією бюджетною установою – Вінницькою обласною прокуратурою. Загалом за 2 роки через рахунок підприємиці пройшло 700 тисяч гривень.

На сторінці у мережі у ФБ директора фірми, яка пов’язана з продажем та обслуговуванням авто- “Автомир-Вінниця” Володимира Щередіна вказано, що він одружений з Тетяною Щередіною. Тож підприємиця Тетяна Щекредіна може бути близькою родичкою директора “Автомир-Вінниця”.

На сайті Автомир- Вінниця можна купити нові авто бренду Mitsubishi Motors , зокрема Mitsubishi Outlender пропонують від 637 тисяч гривень. 

Власниками фірми «Автомир – Вінниця» є Максим Канюка, Жанна Кравчук і Василь Храбан, які також володіють ТОВ «Медікор» і ТОВ «Автовінн».

Джерело

Залишити відповідь