Вбивство кіберполіцейської у Києві: затримали підозрювану

Затримано підозрювану у вбивстві жінки-поліцейської у Дарницькому районі столиці. Вона була знайомою кіберполіцейської.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

7 березня 2021 року близько третьої години ранку до поліції Києва надійшло повідомлення про виявлення тіла молодої жінки з ознаками насильницької смерті біля будинку по проспекту Бажана у Києві. Загиблою виявилась 37-річна старший інспектор одного з Департаментів Нацполіції України. Експерти виявили на тілі жінки численні колото-різані поранення та інші травми.

Нагадаємо, як Police Control Ukraine стало відомо, мова йдеться про старшого інспектора Департаменту кіберполіції Петрову Святославу Богданівну. Вона отримала чисельні ножові поранення.

Святослава Петрова

«За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій та на підставі зібраних доказів затримано 37-річну мешканку столиці, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього злочину»,–йдеться у повідомленні.

Попередньою причиною вбивства є раптово виниклий конфлікт між підозрюваною та загиблою, які були між собою знайомі.

Наразі триває подальше встановлення всіх обставин злочину. Призначено низку експертних досліджень, у тому числі судово-медичних щодо причин смерті жінки.

Місцевій мешканці повідомили про підозру за фактом умисного вбивства жінки у Дарницькому районі столиці (ч. 1 ст. 115 КК України). Також вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Залишити відповідь