Вбивство чоловіка на Волині: ДБР з’ясовує, чи причетні до справи патрульні

Державне бюро розслідувань розпочало слідство щодо ймовірної причетності патрульних поліцейських до вбивства чоловіка у Ковелі. Водночас в Управлінні патрульної поліції Волинської області причетність їхніх працівників до згаданого інциденту заперечують.

Журналісти, своєю чергою, дізналися, що поліцейських, причетних до інциденту, наразі відсторонили від виконання обов’язків, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс» – передає ІА Волинські новини.

12 березня стало відомо, що два тижні тому в Ковелі патрульні поліцейські при затриманні нібито забили чоловіка до смерті, а тіло викинули на узбіччя.

15 березня в пресслужбі патрульної поліції області повідомили, що Головне управління Національної поліції надало інформацію про те, що патрульні поліцейські ніякого відношення до цієї події не мають.

Однак у територіальному підрозділі ДБР зазначили, що за фактом імовірної причетності волинських патрульних до вбивства людини в Ковелі відкрили кримінал.

«За фактом зареєстровано кримінальне провадження в нашому органі та здійснюється досудове розслідування. У нас є провадження в нашому органі», – сказав слідчий територіального управління ДБР міста Львова Орест Рибак.

Тож за розслідування взялося ДБР, яке й з’ясує, чи причетні правоохоронці до злочину.

Залишити відповідь