Вбивство 5-річного Кирила : в усіх містах України планують влаштувати акції “Безкарність вбиває” біля управлінь поліції

В усіх містах України активісти збирають небайдужих людей на акцію “Безкарність вбиває” біля управлінь поліції.

У Харкові акція «Безкарність вбиває» відбудеться о 19:00 біля Обласного Управління поліції (м . Харків, вул. Жон Мироносиць 5).

«Уже давно зрозуміло, що в нас не працюють належно органи правопорядку. Так далі не можна. І не можна далі терпіти те лайно, яке і далі нам згодовують, намагаючись розповісти, що за вбивство дитини хтось там звільнений, ой точніше відсторонений, але насправді ні, бо за пару місяців ця сама туша з’явиться десь на іншій посаді, щоб далі покривати подібних покидьків. І ніхто-ніхто не буде покараний. Ми вже сто разів бачили, як вони так робили. Але не можна допускати це знову і знову.

Учасників акції закликаємо брати із собою квіти, лампадки та іграшки, аби вшанувати пам’ять загиблого 5-річного Кирила.» – повідомляють активісти.

У Дніпрі акція «Безкарність вбиває» відбудеться о 19:00 біля Обласного Управління поліції (Троїцька вулиця, 20А, м. Дніпро).

В інших містах України також відбудуться акції «Безкарність вбиває».

Нагадаємо, 31 травня у Переяслав-Хмельницькому п’ятирічний хлопчик став жертвою кулі, яку випустили п’яні поліцейські під час розваги на природі. Поліцейські тренувалися стріляти по пляшках і влучили в голову дитини. Їх затримали, але вони спочатку переконували, що хлопчик прослизнувся і впав. Стан малюка був вкрай важкий. У дитини – кульове проникаюче поранення голови, тяжка відкрита проникаюча черепно-мозкова травма, забій головного мозку. Лікарі у Переяславі-Хмельницькому здійснили складну операцію, але, на жаль, витягнути кулю так і не змогли. Для подальшого лікування хлопчика доправили у високоспеціалізований нейрохірургічний центр в Києві. Дитина була у стабільно важкому стані, підключена до апарату штучної вентиляції легень. Кирилові надавали усю необхідну допомогу, однак врятувати його так і не вдалося.

3 червня 5-річний Кирил Тлялов помер у лікарні, не приходячи у свідомість.

Кирил Тлялов

4 червня у Голосіївському суді м.Київа двом поліцейским, підозрюваним у вбивстві Кирила Тлялова, обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави.

Залишити відповідь