В Одесі затримали «злодія у законі» «Тенге Пітерського»

Кримінальник, відомий на прізвисько «Тенго Гальський» або «Тенго Пітерський», тричі незаконно перетинав кордон України, намагаючись налагодити тут свої злочинні зв’язки та поширити свій вплив. Тричі його затримували працівники правоохоронних структур і «виставляли» за межі держави. 7 місяців тому настирливого іноземця видворили востаннє і заборонили в’їзд на 10 років.

Злодій в законі, «коронований» у 2014 році у Петербурзі, мав за мету налагодити контроль і перерозподіл грошових потоків, отриманих від угонів, крадіжок, грабежів і розбійних нападів. Під його керівництвом мало діяти злочинне угрупування у столиці України. Але, на його шляху щоразу ставали українські правоохоронні органи. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції.

Вперше «Тенго» вислали у 2016 році, через 3 місяці після його появи в Україні. У 2017 – 2018 роках кримінальника знову і знову садили на літак, випроводжаючи за межі держави. Не зважаючи на заборону в’їзду на початку 2019 року, він вкотре спробував прослизнути до України. Однак, інформація відразу стала відома оперативникам Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Того ж вечора, 1 жовтня 2019 року, працівники ДВБ затримали уродженця Абхазії та доставили його до Державної міграційної служби України в Одеській області. У зв’язку з відсутністю документів, що посвідчують особу, співробітники ДМС України помістили 37-річного чоловіка до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців для видворення з України.

Залишити відповідь