В Одесі затримали банду з «перевертнем у погонах»: заманювали «клієнтів» інтимними послугами, а потім шантажували та грабували їх

В Одесі викрили банду грабіжників, у яку входив діючий співробітник поліції Київської області. Вони заманювали геїв інтимними послугами, видавали себе за правоохоронців, переодягаючись в одяг з символікою Нацполіціі, а потім шантажем вимагали у них гроші.

Про це інформує пресслужба Нацполіції області.

Злочинці публікували в мережі оголошення про надання інтимних послуг молодою дівчиною разом з хлопцем або хлопцем з нетрадиційною орієнтацією, в тому числі неповнолітніми. Запрошували “клієнта” в орендовану квартиру, де вже була встановлена прихована відеокамера. Як тільки “клієнт” залишався наодинці з підставним виконавцем “замовлення”, в квартирі з’являлися бандити у формі поліції. Вони погрожували розповісти про обставини приватного життя жертви або ж притягненням до кримінальної відповідальності за інтимний зв’язок з неповнолітнім. Потім силою відбирали гроші – готівку й навіть вимагали переказувати кошти з банківських карток.

Бандитів, серед яких один громадянин сусідньої держави, віком від 27 до 45 років, затримали. Двоє мають судимості.

Один із підозрюваних виявився працівником поліції Київської області. Матеріали відносно нього будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Підозрюваним інкримінують злочини, передбачені ч.2 ст. 187 (розбій) ККУ. Наразі слідство триває.

Залишити відповідь