В Одесі СБУ затримала учасників банди Лоту Гулі

В Одесі СБУ затримала ще двох учасників міжетнічного організованого угруповання «Лоту Гулі», яке тероризувало громадян і тримало в страху підприємців регіону.

Про це повідомили у прессцентрі СБУ.

Правоохоронці встановили ще двох активних учасників угруповання, причетних до розбою, пограбування і викрадення приватного підприємця, що відбулося раніше.

Міжетнічне організоване угруповання «Лоту Гулі» контролюється відомим злодієм у законі, який переховується від українського правосуддя за кордоном. За оперативними даними, банда налічує понад 10 осіб із кримінальним минулим. Спеціалізація угруповання – створення штучних конфліктів, насильство та вимагання грошей.

До цього на початку липня СБУ затримувала чотирьох організаторів цієї банди під час спроби викрадення людини.

Читайте також: Кримінального авторитета Казарцева «замовив» його «бізнес-партнер»?

Обом затриманим інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2. ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше на Харківщині СБУ затримала лідерів та учасників ОЗУ «Князя» та розшукує головного лідера – кримінального авторитета Казарцева.

Залишити відповідь