В Одесі поліція затримала «злодія в законі» на прізвисько «Мамука Хонський»

В Одесі правоохоронці затримали 44-річного громадянина РФ – «злодія в законі» на прізвисько «Мамука Хонський», вирішується питання про його примусове видворення за межі України із забороною в’їзду.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

За даними одеських поліцейських, «Мамука Хонський» незаконно потрапив в Україну та тимчасово оселився в Одесі.

«Статус «вора в законі» 44-річний уродженець Грузії та громадянин Російської Федерації отримав у 2005 році, відбуваючи покарання у в’язниці. Він неодноразово був засуджений за скоєння тяжких злочинів. Загалом провів у місцях позбавлення волі РФ понад 20 років. Останній раз звільнився у жовтні 2020 року»,–йдеться у повідомленні.

Аби не допустити реалізації злочинних планів «вора в законі» та поширення його злочинного впливу на території області, правоохоронці встановили його місце перебування. Учора, 17 березня, його затримали.

«Мамука Хонський»

Співробітники обласного управління Державної міграційної служби України склали адміністративний протокол за порушення норм міграційного законодавства.

Наразі чоловіка помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання щодо його примусового видворення із забороною в’їзду в Україну.

Залишити відповідь