В Одесі поліція затримала «на гарячому» автоугонщика (Відео)

Оперативники внутрішньої безпеки НПУ затримали серійного викрадача автотранспорту в момент скоєння ним чергового злочину. Затриманий – учасник місцевої злочинної групи, яка спеціалізувалася на незаконному заволодінні престижних іномарок. Крім врятованого Hyundai, працівники ВБ спільно зі слідчими одеської поліції знайшли місце відстою ще одного, нещодавно викраденого, авто.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції України.

Одеським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ було отримано інформацію про те, що на території Одеси діє чергова група, яка займається незаконним заволодінням дорогих автівок. Зокрема, в ніч з 20 на 21 вересня 2019 року, зловмисники планують поцупити Hyundai Santa Fe випуску, який належить одному з мешканців Одеси.

Близько третьої години на території Суворовського району міста оперативники УДВБ затримали угонщика, який, шляхом сканування сигналізації та центрального замка, проник до салону вищезазначеної іномарки та вже почав рух у напрямку вулиці Тихої. За кермом чужої автівки виявився 24-річний раніше не судимий, місцевий мешканець, майстер спорту зі східних єдиноборств. При ньому знаходились спеціальні пристрої для сканування та запуску двигуна авто.

*В Одесі внутрішня безпека поліції затримала автоугонщика «на гарячому» (ВІДЕО, ФОТО)**Оперативники внутрішньої…

Gepostet von Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України am Samstag, 21. September 2019

Разом з тим, було встановлено, що затриманий злодій причетний до заволодіння кількома тижнями раніше Kia Sportag, власницею якого є мешканка Одеси. В результаті оперативно-розшукових заходів
було встановлено і місце відстою викраденого автотранспорту.

На околиці міста, в одному з приміщень на території гаражного кооперативу, працівники внутрішньої безпеки спільно зі слідчими Суворівського відділу поліції ГУНП у Одеській області провели невідкладний обшук і виявили викрадену іномарку. Також виявлено та вилучено 14 автомобільних ключів, 3 прилади для сканування, відмички та мобільні телефони.
За місцем мешкання угонщина виявлено спецзасіб для відстрілу гумових куль, який значиться втраченим по обліках поліції, та 33 набої до нього, ключі до автомобілів та домофонів.

Фігуранта злочину затримано в порядку ст.208 КПК України. Йому вже оголошено підозру за ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Крім того, встановлюються спільники затриманого та місце їхнього перебування.

Залишити відповідь