В Одесі побили та пограбували поліцейського охорони

Двоє чоловіків напідпитку проникли на територію державної установи, побили співробітника поліції охорони та відібрали у нього травматичний пістолет і мобільний телефон.

Про це повідомляє пресслужба ДВБ.

«Під час патрулювання державного підприємства периметру співробітник УПО виявив трьох невідомих осіб: двох молодиків та дівчину. На його прохання покинути територію непрохані гості почали поводитись агресивно та продовжили йти далі. Коли поліцейський здійснив попереджувальні постріли зі спеціального пристрою для відстрілу гумових куль – зловмисники збили його з ніг, відібрали пістолет, мобільний телефон, побили та втекли»,–йдеться у повідомленні.

Зазначаєтсья, що при вивченні відео з камер спостереження правоохоронці встановили маршрут пересування нападників, а згодом і їхні особи. Виявилось, що до скоєного причетні 22-річний мешканець міста Остер, що на Чернігівщині, та його знайомий – 23-річний житель села Софіївська Борщагівка Київської області. Правоохоронці затримали нападників.

Слідчі поліції готують їм вручення підозри за ч.2 ст.186 (Грабіж) та ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. За вчинене правопорушення затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Залишити відповідь