В Одесі чоловік відкусив палець патрульному

Офіцера прооперували, однак фалангу пальця довелося вдалити. 

Вночі, 18 березня, у Малиновському районі чоловік у стані наркотичного сп’яніння порушував громадський порядок: в квартирі у чоловіка голосно грала музика. Сусіди виклали поліцію. Коли на місце виклику прибули правоохоронці, для того щоб його заспокоїти, він почав чинити опір і відкусив одному з патрульних палець. 

Про це повідомля місце видання «Думская»

Інцидент стався пізно ввечері на вулиці Генерала Петрова. Правоохоронців викликали через чоловіка у стані наркотичного сп‘яніння, який порушував тишу.

Коли патрульні прибули на місце виклику, вони спробували заспокоїти порушника, однак, той чинив опір. В ході бійки, яка виникла між правоохоронцями і чоловіком 1989 року народження, останній відкусив частину пальця лівої руки лейтенанту поліції 1984 року народження. 

Офіцера доставили у лікарню та прооперували. Фалангу пальця довелося вдалити. 

Правопорушника затримали. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Якщо спочатку йому загрожувало адміністративне покарання у вигляді штрафу, то після нападу на співробітників поліції, він може за рішенням суду потрапити за ґрати на 5 років. 

Залишити відповідь