У Золотому з’явився новий блокпост поліції, який прозвали «хатинкою на курячих ніжках»

На Луганщині у місті Золоте, в жилому районі Карбоніт з’явився новий блокпост поліції, який місцеві жителі прозвали “хатинкою на курячих ніжках”.

Про це Depo.Донбас повідомили представники Нацполіції, які несуть службу у місті Золоте.

За словами співрозмовника, функціональна складова нового блокпоста викликає низку питань як у місцевих жителів, так і у співробітників силових відомств.

“Йшов п’ятий рік війни… В цьому курнику подобово несуть службу і гріються по вісім чоловік. З опалення – тільки буржуйка. Потрібно розуміти, що при бажанні цей пост можна об’їхати як захочеться, з будь-якого боку. Звичайно, ніхто не проти, щоб додаткові сили несли тут службу, це додаткова можливість забезпечити безпеку громадян, але повинні ж бути хоча б якісь умови для роботи”, – зазначає джерело.

При цьому місцеві жителі Золотого, які надіслали фотографії, відзначили, що самі представники поліції і Нацгвардії жартома попереджають про те, що “баби Яги там немає”.

“І військових тут немає, тільки поліцію бачив, перевіряють паспорти, дивляться багажники. Нормальні пацани, ввічливі. Якось розповідали, що їм по пляшці тушонки давали на добу сюди, а зараз вирішили, що це зайве. Як вони там такою “бригадою” вміщуються, не уявляю. Люди свиням сараї міцніше і тепліше ставлять, ніж отой блокпост”, – розповідають місцеві.

Зазначимо, що до складу міста Золоте входять кілька селищ, які називають за номерами поштових скриньок: Золоте-1 (квартал “Сонячний”), Золоте-2 (“Карбоніт”), Золоте-3 (“Стахановець”), Золоте-4 (“Родіна”, раніше — Партизанське), Золоте-5 (“Михайлівка”).

Залишити відповідь