У Житомирі водій намагався втекти від копів, а потім підірвався на гранаті

21 березня за порушення ПДР патрульні зупинили на одній з вулиць Житомира «Honda Accord». Водій спочатку заблокувався у салоні та категорично відмовлявся виконувати законні вимоги правоохоронців. До того ж перебував у бронежилеті та касці і поводився неадекватно. Після чого намагався втекти, раптово розпочавши рух.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Інші поліцейські отримали орієнтування.

«Помітивши, що рух на дорозі заблокований службовими автомобілями правоохоронців, порушник розвернувся та продовжив тікати у зворотному напрямку.
Проте, не впоравшися із керуванням, зіткнувся з припаркованим на узбіччі Ford Transit. Після чого, чоловік вийшов з авто із предметом, схожим на гранату. Під час спроби поліцейських заспокоїти громадянина та вмовити припинити протиправні дії, боєприпас вибухнув»,–йдеться у повідоиленні.

Чоловік отримав травми різного ступеня важкості. Його ушпиталили до лікарні.

Поліція відкрила справу за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами), ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) ККУ.

Залишити відповідь