У Запоріжжі сталась стрілянина в ресторані під час новорічного корпоративу патрульних?

Вніч з 24 на 25 грудня запорізькі патрульні поліцейські святкували новорічний корпоратив в одному з ресторанів міста. Їх було 14, частина людей вже пішла додому, а решту копів адміністрація закладу просила вийти, бо діють карантинні обмеження та ресторан о 22-і зачиняється. Але відпочиваючі патрульні почали кричати, що всіх закриють і кинулися на власника ресторану,а той в якості самооборони вистрілив із пістолета.

Про це Police Control Ukraine повідомило поінформоване джерело.

«25 грудня о 00:07 до Олександрівського відділу поліції надійшло повідомлення, що відпочиваючий в ресторані «Гриль Парк» інспектор взводу № 1 роти № 1 батальйону № 4 УПП в Запорізькій області лейтенант поліції Панченко Роман Володимирович, який знаходився поза службою, по закінченню роботи ресторану, на прохання адміністрації, відмовлявся залишити приміщення закладу. В результаті в нього виник конфлікт з власником ресторану»,–повідомило джерело.

Читайте також: Смертельна стрілянина в харківському ресторані: суд заарештував Шаповалова, поліція встановлює інших учасників, хоча відомо хто вони

На момент виходу цієї новини офіційних підтверджень у пресслужбі патрульної поліції області на Нацполіції області не має.

Нагадаємо, у листопаді сталась стрілянина і поножовщина в кафе під час «карантину вихідного дня» у Дніпрі. Патрульному повідомили про підозру.


Залишити відповідь