У Запоріжжі розшукують поліцейського, який зник разом з речовими доказами

Співробітник Заводського відділення поліції старший сержант Дмитро Стоволос зник ще 18 листопада. Одночасно пропав і десяток цінних речових доказів, за збереження яких даний правоохоронець відповідав.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в Заводському відділенні поліції за наказом начальства провели ревізію речових доказів. В ході інвентаризації було виявлено відсутність великої кількості цінних речових доказів, які були передані на зберігання Дмитру Стоволосу.

У числі зниклих речових доказів: планшет «Престиж», модем «Самсунг», 7 ноутбуків фірм «Делл», «Асус», «Самсунг», «АссерНітро», 5 флеш-накопичувачів, портативна колонка «Номі», компресор, мобільний телефон «Престіжео», 3 системних блоки, термінал для платежів, зварювальний апарат, 17 пачок сигарет, моноблок «АСУС», металевий сейф, золоті вироби, портативний комп’ютер.

Нагадаємо, старший сержант поліції 41-річний Дмитро Стоволос пішов з дому 18 листопада. До сих пір про його місцезнаходження нічого не відомо. Мобільний телефон поліцейського вимкнений.

Залишити відповідь