У Вінниці працівники автошколи видали сертифікати учням, які не відвідували теоритичний курс

8 серпня екзаменатор сервісного центру викрив працівників однієї з вінницьких автошкіл, які видали сертифікати про вивчення повного теоретичного курсу учням, які автошколу не відвідували. Документи слідчими вилучені. За фактом підроблення документів інструкторами автошколи поліція розпочала кримінальне провадження.

До поліції звернулись представники адміністрації одного з територіальних сервісних  центрів МВС у Вінницькій області з повідомленням про те, що їх екзаменатор виявив порушення з боку працівників однієї з автошкіл,–повідомляє прес-служба поліції області.

Як виявилось, представники автошколи надали сертифікат і допустили до іспиту учня, який рахувався у списках, але вивчення теоретичного курсу фактично не відвідував. У журналі відвідування навпроти його прізвища стоять відмітки про його відсутність на заняттях.

Відповідно до нормативних документів допустити до іспиту людину, яка не пройшла повний курс теоретичного навчання, категорично заборонено.

Слідчим відділенням лівобережної поліції розпочато кримінальне провадження за  ч.4 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків чи використання підроблених документів).

За таке правопорушення передбачено до двох років обмеження волі.
Вилучена документація буде направлена на експертизу. Поліція перевірить наявність аналогічних фактів у роботі автошколи. 

Залишити відповідь