У Сумах водійка «Lexus», яка порушила ПДР, прокляла патрульних

«Як тебе звати?… – Олександр. Будь ти проклятий. Будьте прокляті всі поліцейські, котрі здирають з людей штрафи. Тричі прокляті. Записуй та передай це всім, а тепер пиши протокол» – це слова водійки автомобіля Lexus.

Водійку «Lexus» зупинили патрульні за порушення ПДР – відсутність передбаченого конструкцією транспортного засобу лівого дзеркала заднього виду (п. 31.4.7 ПДР). Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Сумської області та опублікували відео з бодікамери патрульного поліцейського.

Замість того, аби ознайомитися з вчиненим правопорушенням, жінка одразу проклинає не лише сумського патрульного, а й всіх поліцейських, які забезпечують безпеку дорожнього руху на вулицях та дорогах країни, після чого сідає до свого авто.

«Виписуй протокол – я поспішаю. І щоб він тобі на ліки пішов, та й всім твоїм поліцейським», – продовжує громадянка.

Під час розгляду адміністративного провадження, жінка подає клопотання про перенесення розгляду справи, на яке, звісно ж, наступного дня, не з’являється. Відповідно до законодавства матеріали розглянули без неї, а постанову вже направили за адресою її мешкання.

В патрульній поліції відмитили, що прохання жінки виконали та подивилися відео всім управлінням.

Також порадили жінці дотримуватися ПДР.

Залишити відповідь