У Рівненській області чоловік облив бензином і підпалив службовий автомобіль поліції

У вівторок, 21 квітня, в селі Старе Село Рокитнівського району Рівненської області місцевий мешканець під час конфлікту з поліцією облив бензином і підпалив службовий автомобіль поліції та меблі у приміщенні поліцейської станції.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Рівненської області.

«Близько 11:40 до поліцейської станції на автомобілі «Opel Frontera» на іноземній реєстрації приїхав місцевий житель. Під час спілкування водій запропонував працівникам поліції поїхати з ним для відзначення Великодня. Однак після очевидної відмови поїхав і повернувся орієнтовно через 20 хвилин. Чоловік, який за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, почав нецензурно лаятися та погрожувати фізичною розправою поліцейським. Водночас у телефонній розмові він повідомив своїм знайомим неправдиву інформацію, що його затримали та «в’яжуть». 

Через декілька хвилин до поліцейської станції приїхало іще троє осіб на автомобілі.  Вони почали штовхати двох працівників поліції, які несли там службу, зривати з них захисні маски та намагалися затіяти бійку. В цей час місцевий житель, який першопочатково спровокував інцидент, облив спочатку бензином із пластикової пляшки службовий автомобіль, а потім — меблі у приміщенні поліцейської станції, куди він встиг забігти. 

Вже на вулиці зловмисник знову кинув ємність із залишками пального на авто та підпалив його. Аби уникнути знищення майна, поліцейський зумів відкинути ногою пляшку, в результаті чого отримав опіки шкіри ноги. Зловмисники із місця події втекли.»,– йдеться у повідомленні.

Поліцейські загасили авто самотужки. Внаслідок загоряння службового авто пошкоджено дах і частково капот. Потерпілому працівникові поліції надали необхідну медичну допомогу. 

Поліція також розшукує інших осіб, причетних до кримінального правопорушення. Слідчим розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 347 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь