У нічному клубі Харкова сталася перестрілка: є поранені

В результаті нічної стрілянини в нічному клубі «Panorama Lounge» поранення отримали двоє чоловіків 37 та 27 років. Їх із вогнепальними пораненнями грудної клітини від травматичної зброї доставили до лікарні. 

У соцмережах почала з‘являтись інформація, що «невідомий постріляв двох чи прикордонників, чи СБУшників.

Як Police Control Ukraine повідомило джерело у правоохоронних органах, вночі у цьому клубі був конфлікт — двоє (не співробітників СБУ) відпочивали у VIP-кімнаті з дамами. У них біля ліфта виникли «терки» ймовірно з уродженцями Кавказу («не руські»). Один із «кавказців» дістав травмат і вистрілив у двох чоловіків. Їх доставили до лікарні. Один із поранених ймовірно прикордонник. «Panorama» закрилася та коментів і відеоматеріал не дає. Постраждалі написали заяву. Спіробітників СБУ з такими іменами у Харківському управлінні немає. Постраждалі могли бути у компанії співробітників, але це тільки припущення. Наразі правоохоронці шукають цього «кавказця».

У пресслужбі Нацполіції області повідомили, що поліція встановлює обставини хуліганства в Основ’янському районі Харкова.

Зазначається, що повідомлення про потерпілих на провулку Костюринському надійшло до Основ’янського відділу поліції зі швидкої допомоги. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

Свідків та очевидців інциденту на провулку Костюринському, 2, прохають звернутися до Основ’янського відділу поліції за телефонами: 705-98-15, 0632031916 або 102.

Залишити відповідь