У Миколаєві водія, який у стані сп’яніння збив патрульну, відправили під домашній арешт

Заводський суд Миколаєва обрав запобіжний захід водієві, який у стані сп’яніння збив патрульну.

Про це повідомляє видання «Новости-N».

Прокурор просив обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Суддя Павлова вирішила відправити чоловіка під нічний домашній арешт.

Видання зазначає, що на момент скоєння ДТП, патрульна прямувала в службову автівку, у якій працювали проблискові маячки. Обидва патрульних були в світловідбивних жилетах, однак через маячки видимість для інших учасників дорожнього руху була знижена.

Нагадаємо, ДТП сталася ввечері 28 січня. На вул.Крилова екіпаж патрульних зупинив автомобіль «Nissan Note» за порушення ПДР. Під час перевірки документів у порушника, водій іншого авто «Nissan Micra» на великій швидкості скоїв наїзд на патрульну і пошкодив авто, яке зупинили інспектори. Навіть не зупинившись, керманич намагався втекти з місця події, на вимоги поліцейських зупинитись не реагував та створював аварійні ситуації. Патрульні наздогнали та затримали керманича на вулиці Крилова, за кілька кварталів від місця аварії.

За результатами медичного огляду правоохоронці з’ясували, що водій «Nissan Micra» знаходився в стані алкогольного сп’яніння, вміст алкоголю в крові чоловіка становив 2,28 проміле.

Патрульну шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом ЗЧМТ та перелом щелепи. Як Police Control Ukraine стало відомо, мова йдеться про патрульну Дарію Тиху. 

Дарія Тиха
Залишити відповідь