У Миколаєві поліція затримала «блогера», який побив ветерана АТО і погрожував зґвалтувати депутата

Поліцейські затримали за скоєння хуліганський дій раніше судимого за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами 32-річного мешканця Бердичева Артура Сороченка, який переховувався від хмельницьких правоохоронців у Миколаєві.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Миколаївської області.

«Зловмисник, який має кримінальні прізвиська «Малиш» и «Турик», намагається вести активну діяльність у соціальних мережах.Також відомо, що 26 липня «блогер» під Житомиром вчиняв хуліганські дії та побив ветерана АТО, що також стало об’єктом численних публікації в онлайн-виданнях.»,–йдеться у повідомленні.

Маючи санкціоноване ухвалою суду доручення Хмельницького ГУНП на затримання вказаного зловмисника з метою його приводу до суду, миколаївські оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, разом із співробітниками спецпідрозділу поліції особливого призначення затримали підозрюваного та направили його до Хмельниччини. 

Нагадаємо, після побиття ветерана АТО за твердження, що Росія воює з Україною, Сороченка внесли у базу даних “Миротворця”. Тоді він пригрозив переловити і побити по одному персонал сайту і зґвалтувати в збоченій формі “вашого Геращенка”, який є народним депутатом.

Залишити відповідь