У Львові п’яний водій покусав патрульного під час затримання

У Львові двоє патрульних зупинили «BMW», водій якої явно був нетверезий. Йому запропонували пройти перевірку, однак чоловік відмовився і почав поводитися агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його. Волій почав бійку: одного копа він вдарив, а другого – покусав за руку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

«Патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. В салоні, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і одна закоркована.Йому запропонували пройти перевірку, однак чоловік відмовився і почав поводитися агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його. 33-річний львів’янин під час затримання чинив опір і вкусив поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя. Чоловіка супроводили у відділ поліції.»,–йдеться у повідомленні.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Поліцейські звернулися за медичною допомогою. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст.2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) ККУ.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь