У Львові п’яний поліціянт розбив три автівки та розніс дитячий майданчик

Нетверезий поліцейський розбив три автівки і в’їхав у дитячий майданчик.

Сьогодні у Львові на вулиці Торф’яній сталася ДТП за участю автомобіля «Volkswagen Touareg». Водій на позашляховику спочатку вдарив припаркований автомобіль «Nissan», тоді вдарив автомобіль «BMW», який за інерцією вдарив автомобіль «Mazda».

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

«За кермом «Volkswagen» перебував нетверезий 24-річний львів’янин, співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини»,– підтвердив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

«Ці зіткнення не зупинили порушника і він заїхав на дитячий майданчик. Там він зніс на своєму шляху дитячу гірку, а зупинився у гойдалці. Один із очевидців події ледь встиг забрати дитину. Водій мав ознаки сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Він виявив бажання пройти її в медичному закладі. Однак, приїхавши туди — відмовився»,–йдеться у повідомленні патрульної поліції.

«За фактом дорожньо-транспортної пригоди призначено службове розслідування. За його результатами поліцейського буде звільнено з поліції», – зауважив Василь Віконський.

Патрульні склали на поліціянта постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. Також, склали три протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ст.261 (Адміністративне затримання) КУпАП.

Залишити відповідь