У Львові чоловік намагався підкупити керівника слідчого відділу поліції

Оперативники внутрішньої безпеки затримали чоловіка на спробі підкупу посадовця поліції Львівщини.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції.

Повідомляється, що перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом, 26-річний чоловік скоїв крадіжку, а потім запропонував посадовцю поліції 10 тисяч гривень за залишення запобіжного заходу без змін. Правоохоронець відразу повідомив внутрішню безпеку НПУ про корупційну пропозицію.

«Працівники Дрогобицького відділу поліції ГУНП у Львівській області затримали 26-річного місцевого мешканця в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом скоєння квартирних крадіжок у районі. Суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт. Однак, це не завадило зловмисникові скоїти нову крадіжку»,–йдеться у повідомленні.

За даними поліції, невдовзі фігурант звернувся до начальника слідчого відділу ГУНП у Львівській області та запропонував 10 тисяч гривень за залишення без змін наявного запобіжного заходу. Про корупційну пропозицію поліцейський відразу рапортував до Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

Правоохоронці затримали хабародавця під час передачі обіцяної суми посадовцю поліції.

Наразі фігурантові готується вручення підозри за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Залишити відповідь