У Луцьку охоронці нічного клубу побили поліцейського

Вчора, 19 грудня, близько 23-ї години, охоронці одного з нічних закладів у Луцьку нанесли тілесні ушкодження дільничному офіцерові поліції під час виконання ним службових обов’язків.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волинської області.

За даними поліції, правоохоронець отримав інформацію, що в клубі триває розважальний захід, який продовжуватиметься після 23 години, що, відповідно до нових обмежень Кабінету Міністрів, заборонено.

Сам заклад після 22 години, за отриманою інформацією, продовжував приймати замовлення відвідувачів і проводити розрахункові операції, що також заборонено новими обмеженнями. 

Зазначається, що всередині перебувало чимало відвідувачів, яких туди пропускали, за інформацією поліції, «по знайомству» чи «по дзвінку» – звісно, всі вони не дотримувались карантину і порушували встановлені правила.

«Під час того, як поліцейський показував охоронцям посвідчення і наголошував на дотриманні діючих заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження»,–йдеться у повідомленні.

36-річний поліцейський не госпіталізовувався.

22-річний та 28-річний нападники були затримані.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Нині очікується погодження прокуратурою їм підозр у скоєному.

Нападникам загрожує обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь