У Києві злодій зірвав повідомленнями про замінування понад сто засідань суду, у якому мала розглядатись його справа

Зловмисником виявився неодноразово судимий квартирний крадій, щодо якого цей суд розглядає обвинувальний акт.

Столичні правоохоронці встановили особу та затримали зловмисника, який неодноразово повідомляв про замінування приміщення Оболонського районного суду міста Києва з метою зриву судових засідань. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

“Впродовж поточного року до правоохоронних органів надійшло сім неправдивих повідомлень про замінування Оболонського районного суду міста Києва, за наслідками яких було зірвано більш ніж 100 судових засідань”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з даними судової фоноскопічної експертизи, зловмисник здійснив щонайменше 4 неправдивих повідомлення про замінування Оболонського районного суду.

“Ним виявився неодноразово судимий квартирний крадій, стосовно якого Оболонським районним судом міста Києва проводиться розгляд обвинувального акту, і таким чином він намагався відтягнути призначення покарання.

На цей час жартівнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 259 Кримінального кодексу України”, – зазначили в суді.

Зловмисник перебуває під вартою. Досудове розслідування триває.

Джерело

Залишити відповідь