У Києві поліцейський втік зі служби, напідпитку підстрелив водія «Рorshе Panamera» та свою дружину

Сталось це ще ввечері 18 березня 2021 року (про що пресслужби відомств не звітували на офіційних сайтах). Вранці дільнічний офіцер поліції сектору превенції відділу поліції № 1 (з обслуговування житлового масиву «Воскресенка») Дніпровського управління поліції Нечипорук Олександр Федорович заступив на службу.

Про це повідомляє Police Control Ukraine з посиланням на інформаційну довідку Нацполіції.

Ввечері дільничний мав здійснювати прийом громадян у відділку поліції, але залишив місце несення служби та на власному авто «Орel Astra» відправився до АЗС «WOG». Там він розпивав алкогольні напої. Потім він забрав свою дружину, яка працює на цій АЗС, та рушив у напрямку Броварського проспекту.

По дорозі він створив аварійну обстановку «Рorshе Panamera», яким керував Луценко Олександр, та після цього продовжив рух.

Надалі п’яний дільничний поліції та водій «Рorshе» зупинились і в них виник словесний конфлікт. Під час конфлікту поліціянт дістав пістолет та вистрелив у водія «Рorshе». влучивши у ліву гомілку.

У цей час водій «Nissan Micra» їхав поряд, побачив протиправні дії чоловіка та зупинився. Поліціянт поводився агресивно, висловлювався ненормативною лексикою та намагався здійснити постріл у водія «Рorshе».

Водій «Nissan» підійшов до п’яного поліціянта та попрохав його припинити вчиняти протиправні дії. У цей час із автомобіля «Орel Astrа» вийшла дружина дільничного. Жінка намагалася заспокоїти свого чоловіка, притримуючи пістолет правою рукою, однак поліцейський не відреагував та вистрілив ще, влучивши у праву руку своєї дружини та в «Nissan».

Надалі водій «Nissan» зупинив поруч проїжджаючий екіпаж патрульних та розповів про стрілянину.
Копи затримали п‘яного дільничного.

Державне бюро розслідувань відкрило справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 ККУ. Дільничний поліції Нечипорук О.Ф. затриманий. Також відносно поліціянта склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився).

Залишити відповідь