У Києві п‘яний поліцейський показував непристойні жести, а його товариш побив журналіста та показав зад (ВІДЕО)

У Києві на Виноградарі п’яна компанія розпивала спиртне та гучно святкувала день народження у дворі будинку біля дитячого садочку.

«Хтось із сусідів образився на п’яні танці на столі і гучні мати і викликав поліцію. Правоохоронці приїхали, але дуже швидко поїхали », – написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Сергій Огородник.

Однак непристойна поведінка продовжилася і Сергій вирішив самостійно вирішити ситуацію, за що отримав удар у вухо від «друга» поліцейського.

«І тут почалося. Поліція якось підозріло швидко поїхала геть, а чоловік у світлій футболці (Сергій, працівник МВС, до слова) почав тикати нецензурні жести і вимагати розмови. Ну, думаю, спущуся, нормально поговорю, здається, сусіди, все-таки. І, в принципі, розмова майже вдалася, коли я показав телефон, що не дзвонив у поліцію, що просто сфоткав із цікавості, що відбувається. Але далі все пішло не за сценарієм примирення.
У результаті, після того, як отримав у вухо (легкі тілесні), довелося і мені викликати поліцію. Устиг зняти, як ці люди поводилися, наче дикуни (іменинник Олександр у салатовій футболці демонстрував привселюдно геніталії!) Усе це відбувалося впритул до дитячого садочка!!!».


Ред.: У Києві п‘яний поліцейський показував непристойні жести, а його товариш побив журналіста та показав зад Наш…

Posted by Police Control Ukraine on Saturday, July 18, 2020

У пресслужбі обласного главку повідомили, що за вказаним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінка діям кожного з учасників цього інциденту.

«Оскільки один із учасників інциденту виявився працівник поліції, то, за дорученням керівника столичної поліції Андрія Крищенка, за вказаним фактом призначено службову перевірку. На час її проведення поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків»,– йдеться у повідомленні.

«Поліція проводить перевірку, але мене досі ніхто навіть по телефону не опитав і направлення на фіксування тілесних ушкоджень не дав. Про розпиття поліцейським із колишнім поліцейським спиртних напоїв біля дитячого садочка і попередній виклик на них поліції за хуліганство кимось із моїх сусідів – ні слова. Тобто в демонструванні п’яними оголених інтимних місць в публічному місці біля дитячого садочка – ні слова. А це ж у чистому вигляді ч. 2 ст. 296 “з мотивів явної неповаги до суспільства групою осіб” і підслідність Державне бюро розслідувань»,– зазначив журналіст.

Залишити відповідь