У Києві поліція затримала замовника та запобігла вбивству двох людей

Аби помститися своїм недругам – чоловік найняв кілера. 

Поліцейські одержали інформацію щодо чоловіка, який підшукував особу на роль виконавця замовного вбивства двох людей. Замовник тяжкого злочину – 34-річний мешканець одного із сіл Броварського району Київщини, депутат 8-го скликання селищної ради. Кілер мав ліквідувати його опонентів, з якими склалися неприязні стосунки – 47-річного односельчанина та 39-річного жителя сусіднього села. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Правоохоронці спрацювали на випередження і організували зустріч замовника злочину з «потрібною» йому особою, під час якої зловмисник передав фото своїх ворогів. За вбивство першої  жертви він пообіцяв 6 000 доларів США та надав завдаток – 300 доларів»,–йдеться у повідомленні.

Організатора запланованих злочинів затримали правоохорнці. Йому готується вручення підозри за фактом організації замаху на замовне вбивство, який є незакінченим з причин, що не залежали від волі особи ( ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115) та готування до вчинення умисного вбивства людини на замовлення (ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115) Кримінального кодексу України.

За протиправні дії зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Залишити відповідь