У Києві поліцейський підійшов допомогти чоловіку, який впав з електросамокату, і викрав у нього сумку з грошима

Поліцейському Святошинського районного відділу Управління поліції охорони в м. Києві повідомили про підозру за фактом відкритого викрадення чужого майна, що завдало значної шкоди потерпілому (ч. 3 ст. 186 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Правоохоронець перебував на добовому чергуванні у нічний час доби, здійснював патрулювання вулиць міста у складі екіпажу разом із двома співробітниками. 

«Повернувши на вул. Смілянську, правоохоронець помітив громадянина на електросамокаті, який не впоравшись з управлінням впав посеред дороги. При цьому у чоловіка під час падіння випала сумка з особистими речами, документами та значною сумою грошових коштів, зокрема 116 тис. грн, 2600 доларів США, більше 1000 Євро. У момент коли двоє інших правоохоронців вийшли з автомобілю щоб допомогти потерпілому та викликати швидку, підозрюваний з метою особистого збагачення відкрито заволодів сумкою потерпілого, розпорядившись нею та її вмістом на власний розсуд»,–йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Тривають першочергові слідчі дії, у тому числі, направлені на перевірку на причетність до вчинення вказаного злочину інших співробітників поліції.  

Залишити відповідь