У Києві патрульні вибили двері в квартирі і врятували жінку від смерті

Коли на кону людське життя, приймати рішення доводиться вдвічі швидше. З подібною ситуацією довелося зіткнутися патрульним, які вдалися до вибивання дверей в квартирі, щоб врятувати життя літньої жінки.

Подія сталася 28 квітня в квартирі на вулиці Райдужній – повідомляє прес-служба патрульної поліції України.

На лінію 102 надійшов виклик про те, що 63-річна подруга заявниці перебуває в квартирі на вулиці Райдужній та тривалий час не виходить на зв’язок. Ймовірно, їй стало зле, оскільки домовлялися про зустріч, але подруга не відповідає на дзвінки.

“Двері до вказаної квартири ніхто не відчиняв. Вони були зачинені зсередини. Оскільки існувала загроза життю і здоров’ю людини, діяти потрібно було негайно, тому спільно з напарником ми взялися їх вибивати. Було не легко, але декілька хвилин і двері вдалося відчинити. Так, ми брали на себе неабияку відповідальність, оскільки це чуже помешкання. Проте, коли на кону людське життя, приймати рішення доводиться вдвічі швидше” – розповідає патрульний Владислав Варуха.

Потрапивши до помешкання, патрульні побачили на дивані лежачу, майже нерухому жінку. Вона ледь розмовляла та не могла поворухнутися.

Інспектори негайно викликали швидку. Лікарі шпиталізували жінку до лікарні з діагнозом інсульт.

Залишити відповідь