У Києві п’яний водій вдарив ножем поліцейського

У дворі житлового будинку за адресою Лісовий проспект, 13, неадекватний чоловік напав на співробітника поліції. Зловмисник вдарив копа ножем у грудну клітину. Поліцейський не був при виконанні службових обов’язків.

Надзвичайна подія сталася в середу, 1 травня, близько 21:20.

За словами очевидців, чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння з ножем в руці ходив по двору житлового будинку за адресою Лісовий проспект, 13. Назустріч йому йшов поліцейський, який проживає в будинку неподалік. Коп не був при виконанні службових обов’язків, проте вирішив урезонити чоловіка, якій вів себе неадекватно. Між ними виникла бійка, в результаті якої зловмисник вдарив поліцейського ножем в груди. Ніж потрапив чоловіку прямо в ребро.

На місце події прибули кілька екіпажів патрульної поліції і «швидка». Правоохоронці затримали нападника і наділи на нього наручники. Чоловік вів себе неадекватно, погрожував поліцейським, кричав і матюкався. Пізніше з’ясувалося, що у дворах він намагався сховатися від переслідування поліції, оскільки машина, на якій їхав зловмисник, потрапила в орієнтування правоохоронців. Він залишив автомобіль Kia Sportage з наклейками служби таксі Uklon біля будинку і зайшов у двір, де у нього і стався конфлікт з поліцейськими.

Правоохоронця з колото-різаною раною в районі грудної клітки госпіталізували в найближчу лікарню. Нападника в наручниках доставили в управління поліції, де він пройшов тест на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 1,23 проміле. Деталі події встановить слідство.

Джерело

Залишити відповідь