У Києві молодики пофарбували «Ford Mustang» в поліцейське авто і видавали себе за копів

Києвом роз’їжджав фейковий автомобіль поліції з псевдополіцейським за кермом. Хлопців затримали та автомобіль забрали на штрафмайданчик.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції м.Києва.

Сьогодні, близько 14-ї години, на Оболонському проспекті патрульні помітили автомобіль Ford, який мав поліцейську символіку та був обладнаний проблисковими маячками.

Інспектори зупинили автомобіль аби перевірити наявність дозволу на використання відповідної символіки та спеціальних світлових пристроїв, адже встановлювати їх дозволено тільки на оперативні або спеціальні транспортні засоби.

За кермом перебував 24-річний молодий чоловік у форменому одязі поліцейських. Але жодних документів, які б посвідчували його належність до правоохоронних органів, як і дозвіл на використання спеціальних пристроїв надати не зміг. Відео затримання з‘явилось у Facebook.

Поліція затримала поліцію. Вибачте за тавтологію, але це правда 😅

Gepostet von Natalia Volosova am Mittwoch, 11. Dezember 2019

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст. 184-3 (Незаконне використання найменування та ознак належності до Національної поліції України) та протокол за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) КУпАП.

Автомобіль патрульні евакуювали на штрафмайданчик.


Залишити відповідь