У Києві чоловік розбив ніс дівчині-поліцейській (Відео)

У маршрутці «Київ-Бровари» чоловік напав на дівчину-поліцейську за те, що вона йому відмовила у його «залицянні».

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Поліцейська поверталась з роботи, де приймала участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню. Поруч неї сів невідомий чоловік і поводив себе грубо та нав’язливо. Дівчина попередила нахабного «залицяльника», що вона працює в поліції і попрохала, щоб той не чіплявся. Після того, як вона пересіла на інше місце, нападник щосили вдарив кулаком їй в обличчя, вирвав з рук сумку і на зупинці намагався втекти.

Однак небайдужі пасажири його затримали, а молодій жінці, в якої була носова кровотеча, надали допомогу.

В Киеве мужчина приставал к девушке-полицейской и разбил ей нос: видео конфликта

Возле станции метро "Лесная" в маршрутке Киев-Бровары мужчина слишком навязчиво проявлял знаки внимание девушке. Когда ему отказали и она пересела, то мужчина ударил ее по лицу.Подробнее: https://inf.im/2nQzH

Gepostet von Информатор Киев am Samstag, 7. März 2020

На місце приїхали працівники поліції та затримали нападника.

Нападником виявився вже відомий для керівництва поліції Київщини житель Броварів. Він неодноразово приходив на прийом громадян до керівника поліції області Андрія Нєбитова з проханням прийняти міри до його колишньої дружини, яка, нібито, систематично разом з сином його лупцюють битою, вимагав притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Однак, під час проведення досудового розслідування кримінального провадження такі заяви не знайшли свого об’єктивного підтвердження. Як з’ясувалось, чоловік намовляв спеціально на свою екс-дружину та сина, вимагав проведення судово-медичної експертизи, а сам неодноразово піднімав на них руку. В подальшому дане кримінальне провадження поліція направила з обвинувальним актом до суду. Наразі тривають судові засідання.

За розбійний напад на працівника поліції правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ст. 187 Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь